Zwanger/ bevallen

 

Van harte met je zwangerschap! Tijdens je zwangerschap maken je lichaam en jouw kindje een groei en ontwikkeling door, hierbij wil je niks liever dan dit op een goede manier te laten verlopen. Je zult regelmatig vragen hebben, hierbij kan FitSan jou informeren, adviseren en begeleiden.

 

Zwanger zijn:

Ik kan je informeren en adviseren omtrent jouw zwangerschap, verzorging, voeding/ drinken, lichaam/ geest en sporten/ bewegen. Wij zullen dan regelmatig met elkaar afspreken (persoonlijk/ telefonisch) waarbij je de nodige informatie en adviezen van mij zult krijgen. Geen vraag is mij te gek!

Sporten/ bewegen:

Sporten en bewegen is niet alleen gezond voor lichaam en geest, maar in jouw geval ook een voorbereiding voor je bevalling en voor een goed herstel/ ontzwanger proces.

 

In samenwerking met DorsSports en mede opgesteld door een sportinstructeur hebben wij voor elke vrouw een sportprogramma op maat opgesteld. Je wordt op een veilige en verantwoorde manier door mij begeleid.

 

Het sportprogramma zal bestaan uit:

  • Evaluatiegesprekken.
  • Warming up.
  • Krachttraining.
  • Cardio (uithoudingsvermogen).
  • De nodige informatie, adviezen en begeleiding.

Mocht je al een sportabonnement hebben? FitSan kan jou alsnog van dienst zijn, neem contact met mij op zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Tip! Heb je al een verloskundige en/of kraamzorgorganisatie geregeld? FitSan heeft voor jou een lijst opgesteld met alle verloskundigepraktijken/ kraamzorgorganisaties in Heiloo eo.

Download
verloskundige-kraamzorg.pdf
Adobe Acrobat document 305.8 KB
Zwangerschaps yoga:
Tevens een goed advies voor mentale/ lichamelijke ondersteuning.
Klik op de onderstaande link voor een leuk en verantwoord aanbod in Castricum.

http://www.jodiyoga.nl/jodi-yoga-mama/