Herstel/ Ontzwanger

 

Jullie klein, mooi wondertje is geboren. Tijdens je herstel en ontzwangerfase heb je vast heel veel vragen. Na alle adviezen en hulp van de verloskundige en de kraamverzorgende kun je gebruik maken van FitSan. Ik geef je alle nodige informatie, adviezen en begeleiding en dat op een veilige en verantwoorde manier.

FitSan:

Tijdens jouw herstel/ ontzwangerfase wil je niks liever dan dit op een veilige en verantwoorde manier te doen laten verlopen, dit zodat jij jezelf en je lichaam weer gaat herkennen. Ik kan je daarover informeren en adviseren, hierbij zullen er regelmatig gesprekken aanbod komen. Zodat jouw lichaam en geest weer samen in balans zijn en je voor je kindje en gezin kunt zorgen en ervan kunt genieten!

Sporten/ bewegen:

Ben je al een sporter of wil je weer gaan sporten en wil je dit op een veilige en verantwoorde manier doen? Dan kan FitSan dit voor jou realiseren, door de samenwerking met een sportinstructeur van DorsSports hebben wij voor jou een sportprogramma voor je opgesteld waarbij ik jou kan begeleiden.

 

Het sportprogramma zal bestaan uit:

  • Evaluatiegesprekken.
  • Warming up.
  • Krachttraining.
  • Cardio (uithoudingsvermogen).
  • De nodige informatie, adviezen en begeleiding.

Mocht je al een sportabonnement hebben? FitSan kan je alsnog van dienst zijn, neem contact met mij op zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken.