Over mijNaam: Sandra van der Plaat.

Beroep: Kraamverzorgende.

Leeftijd: 34 jaar.

Woonplaats: Heiloo.

Burgelijkestaat: Samenwonend.


Heden 2018: Birth Company.

2015 - 2018: Kraamzorg Randstad.

2013 - 2015: Kraamvogel.

Huishoudhulp 2013:  ActieZorg.

2009 - 2013: Dierenklinieken.

Dierenzorg 2001 - 2009 MBO 2 tm 4.

Ik ben Sandra vdr Plaat uit Heiloo en ik ben een jonge vrouw van 34 jaar. Ik ben in het prachtige dorp Heiloo geboren en woon daar nu dan ook met veel plezier samen met mijn vriend en twee honden. Ik ben een zeer ambitieuze vrouw, sta graag voor mensen klaar, ik hou van sporten/ bewegen, ik ben creatief en hou van mijn werk en verdiep mij daar ook in mijn vrije tijd in.

 

• Ik ben kraamverzorgende in de regio Noord-Holland en Midden Nederland, hierbij kom ik regelmatig met de kraamvrouw in gesprek en geven hierbij aan het moeilijk/angstig te hebben gevonden om tijdens hun zwangerschap te zijn gaan sporten en deden dit dan ook op een laag level. 

• Regelmatig heb ik een informatief gesprek met de kraamvrouw omtrent het sporten weer op te pakken tijdens je herstelperiode, vele vragen komen dan aanbod: hoe kan ik dit doen?, wat mag wel/niet? Waar kan ik dat doen? Het heeft mij dan ook de ogen doen openen om mij hier wat meer in te gaan verdiepen en hoe ik kraamvrouwen hier verder in kan helpen. 

• Tevens geven vrouwen met meerdere kinderen aan, dat zij na de kraamweek later toch nog ergens en/of iemand (vergelijkbaar) zoals een kraamverzorgende. Hierbij willen ze graag de hulp op informatief en adviserend gebied en/of de hulp bij sporten en/of bewegen. 

Eenmaal mij er goed in verdiept te hebben kwam ik tot dit idee om dit in oktober 2016 voor te gaan leggen bij de sportschool waar ik al sport: DorsSports. Dit omdat ik tot een bepaalde hoogte gekwalificeerd ben om op sportgebied daar kraamvrouwen in te begeleiden, informeren en adviseren. Mede door deze samenwerking kunnen we een optimaal programma opstellen en voor je de nodige begeleiding, informatie en adviezen aanbieden.

Dus mocht je geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact met me op, om te kijken wat ik voor je kan betekenen en dus ook voor jou een veilig en verantwoord programma kunnen opstellen.

KCKZ:

Alle kraamverzorgende hebben wij een registratie nodig, hierbij is de registratie bij het bedrijf KCKZ van groot belang. In deze registratie zitten de verplichte cursussen en/of scholingen, na elke 5 jaar wordt jou dossier als kraamverzorgende beoordeeld en moet je een e-learning toets met een voldoende hebben gehaald. voor meer informatie bekijk de website (www.KCKZ.nl).

 

Ook ik ben hierbij geregistreerd met het nummer: 202954.